Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

A belvárosban

2015. június 29. - Tiggr

Ma délután jutott időnk egy nagyobb sétára! Korábban terveztük már, hogy az igazi "belvárost" is meglátogatjuk, ahol a sétálóutcák, boltok, templom, "Fő tér", hasonlók vannak. Ez kicsit tőlünk odébb van (ja és nem Cabreráról van szó, hanem Vilassar de Marról), és egyszer már megpróbáltuk, ám ez akkor technikai okok miatt meghiúsult!

Ma viszont sikerült, ami jó, hogy a boltok általában fél 9-ig vannak nyitva, így hosszas Activityzés után sikerült varrótűt és cérnát is beszerezni (ez kimaradt az úticsomagból és Fanni egy-két ruháját derékban igazítani kell)! Mivel csak úgy végigfutottunk pár utcán, csak egy kép készült a Lányokról a városháza előtti téren! De igyekezni fogunk még expedíciókat indítani a környékre, így jönnek még majd képek!

img_1661.JPG

Azt el is felejtettem mondani, hogy az első benyomásom ugye nem volt túl pozitív Vilassarról, de már lakásnézés közben, majd azóta egyre inkább megszeretem én is a parkjait, sikátorait, régi házait, meg persze az "úton-útfélen" felbukkanó tengert, mint hátteret... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr487584076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ficere 2015.07.02. 13:19:30

Nekem kezdettől fogva tetszett a városka...ott, jobb szélen ahol a városháza sarka van, lehet a fagyizóba jutni, ahol megállapítottam, hogy a fagyi szó a katalán "fraggi"-ból ered... :P
süti beállítások módosítása