Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

Vége van a nyárnak...

2015. október 12. - Tiggr

Mi hiányzik az alábbi képekről?

Igen, a parti "bárok", ahol tapasozni és sangriázni lehetett! :( 2-3 hete vettük meglepődve észre, hogy megtizedelték ezeket a beülős helyeket! Úgy néz ki, a legtöbb csak a fő szezonban nyit ki, aztán szeptember közepe táján az egész hóbelevancot összepakolják és elviszik.

Ugyanez a helyzet a parton felállított zuhanyzókkal is. A múlt héten az autópályasövényként funkcionáló leandereket is csutkáig vágták, szóval úgy tűnik vége a nyárnak!

Szerencsére ez az időjáráson nem mindig érződik! Ezt láthatjátok majd a következő bejegyzésekben is, a mostani hétvégén pedig a ragyogó napsütés mellett volt 25 fok is, ma reggel pedig 18 fokban futottam, de a leghűvösebb reggelen is még 10 fok fölött voltunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr597962244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ficere 2015.10.12. 19:56:09

Óh, a kedvenc bárom is eltűnt??? Kár...de majd jövőre! :-)

Tiggr 2015.10.18. 15:35:33

El bizony! De annyira nem is volt ám jó! A mi szemünkben meredeken zuhant a színvonal (kiszolgálás, zene minősége), na meg talán a legdrágább is volt!
süti beállítások módosítása