Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

Lici

2015. november 01. - Tiggr

Igen, ő viszont egy újabb barátnő! Illetve elég régi: Mangó gyerekkori barátnője. Ő látogatott el hozzánk egy hete egy hosszú hétvégére! Sajnos nekem már be vannak táblázva a szabadnapjaim, ezért nem tudtam szabadságot kivenni, de azért a hétvégén jól szórakoztunk! Szombat délelőtt a kedvenc környékünket jártuk be együtt Barcelonában: Las Ramblas, a piac és a gótikus negyed... :) Mi már nem először jártunk arra, de mindig örülünk, ha arra sétálhatunk, nekem talán ez a rész tetszik a legjobban!

Vasárnap Vilassar de Marban sétáltunk egy nagyot, felfedeztünk egy jó kis boltot, ami kicsit mindenes bolt is - hiszen lehet margarint és felvágottat is kapni sok egyéb mellett, de az igazi profil a cukrászda! Nagyon sokféle sütit lehet kapni és van egy külön pult bonbonnak is! Kipróbáltunk pár félét, mert az ebéd Fanni délutáni alvása utánra volt tervezve a Palomaresben! A kedvencem a levendulás bonbon lett!

Aztán mivel vasárnap délelőtt volt, a templomot is nyitva találtuk, így sikerült felfedeznünk a Vilassar de Mar-i templomot, ami a település méretéhez képest belül elég impozáns!

Aztán a délutáni pihi után valóban a Palomaresben ebédeltünk. Tapasnak kagylót, pa amb tomacet, és szardellát olivaolajban. Utána fideua és persze Sangria de Cava-val öblítettük le. Gondolom ezt a menüt mindenki kitalálta volna már magától is! ;)

Az estéket pedig bor és rágcsálnivaló mellett beszélgettük át! Örülünk, hogy Lici is meg tudott minket látogatni!

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr688041304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása