Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

Homokozás a tengerpaton

2015. június 20. - Tiggr

Ma reggel felkerekedtünk és lesétáltunk a tengerpartra (5 perc)! Azt hittem, hogy negyed 10-kor szinte egyedül leszünk, de nem így lett, elég szép számban voltak már rajtunk kívül. Na nyomorogni azért nem kellett! Mangó és Fanni napoztak és homokoztak, én azért úsztam is egyet a nagy vízben, annak ellenére, hogy elég hideg még! Elkezdtük kialakítani az alapszínünket! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr947560264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ficere 2015.06.21. 12:00:18

Nekem nem tudott olyan hideg lenni, hogy be ne mentem volna...élveztem. Először fürödtem a tengerben, mert eddig mindenütt hideg volt, ahol jártunk.

Mangoka 2015.06.23. 15:27:57

Habár én nem vagyok híve a dolognak, de a tengerparton nagy divat a "monokinizés". A strandolok többsége ezt űzi, legyen szó akár fiatalról, akár idősről, akár jó alakkal megáldott személyről, akár kevésbé. :) Bevallom őszintén, azért néha inkább ijesztő tud lenni... :) Mikor kinnt voltunk, a képen is látható bikinim csatja egyszercsak bemondta az unalmast, úgyhogy majdnem én is csatlakoztam a többséghez. :) De szerencsére azért sikerült áthidaló megoldást találnunk a problémára :) Aztán persze ki tudja, lehet, hogy az itt tartózkodásunk végére annyira asszimilálódunk, hogy "hívő" leszek... :)
süti beállítások módosítása