Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

Fanni a pókhálóban! :)

2015. június 18. - Tiggr

Ma sétáltunk kicsit és kipróbáltunk két játszóteret! Fanni nagyon élvezte, a kedvencem az a kép, ahol olyan, mintha elkapta volna egy hatalmas pók a hálójában! :) Ebben a hálóban hintáztatva kb 1 perc alatt az elalvás határára került, talán ez is látszik a képen!

Jó éjt mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr527555688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangoka 2015.06.23. 15:14:58

A játszótér, a pókhálós hintával és a csúszdával, nagy kedvenc lett! :) Tegnap sétálgattunk a városban, és hazafelé emellett a játszótér mellett mentünk el. Mikor Fanni meglátta, egyből felismerte, úgy elkezdett sikogatni, integetni a kezével, kalimpálni a lábával, hogy habár nem terveztük a játszóterezést, mert már késő volt, egy körre be kellett mennünk. :) Ja! És a csuszdán nem csak lecsúszni jó, hanem négykézláb visszafelé felmászni is... :)
süti beállítások módosítása