Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

Az autóút D-11 és D-10

2015. június 20. - Tiggr

Május 31-én reggel 7 órakor indultunk a házunk elől. Előtte fél órát tetriszeztünk azért, hogy minden beférjen a kocsiba! Végül csak belement! :) Elbúcsúztam a Lányoktól és Öcsikémtől is, és felkerekedtünk (már épp ideje volt, előtte hetekig többször gyomoridegem volt, mert féltem az egésztől: lejutunk-e szerencsésen, Fanni és Mangó hogy fogja magát érezni, nem lesz-e honvágyunk, stb... Szóval hogy jó döntés volt-e ez az egész)!

Íme az útvonalterv! Úgy terveztük (és nagyjából tartottuk is hozzá magunkat), hogy 300 km-enként cserélünk és az első nap két-két szakaszt csinálunk meg, vagyis 1.200 km-t, Nizza - Marseilles környékéig eljutva! Apu ki is nézett egy szállást ezen a részen, ez később jól jött, bár nem foglaltuk le, hátha nem jutunk el addig, vagy épp ellenkezőleg, nem akarunk majd még megállni...

Így keresztülhajtottunk Ausztrián egy cserével, majd Velence után tankoltunk és haladtunk tovább Genova után már csak a tengerpartot kellett követnünk: San-Remo, Nizza, Cannes, Saint-Tropez. Kár, hogy az egészből csak autópályát láttunk, bár néha azért szép kilátás nyílt a tenger felé! Én a második menetemet kicsit megnyújtottam, 400 km-re, így végül tényleg elértük Marseilles környékét és az Apu által kinézett motelt. Így itt szálltunk meg és már csak egy laza sörre / borra jutott energiánk, utána próbáltunk aludni! :)

Másnap egy kis francia reggeli után megint útra keltünk, az a tudat könnyítette meg a dolgot, hogy már csak 580 km volt hátra! Ezt gond nélkül letudtuk és 1-2 körül a kollégáméknál voltunk, hogy átvegyem a kulcsokat, majd a lakásba is megérkeztünk!

Apu sokat fotózott és videózott útközben (velem ellentétben), ezért most tőle veszek kölcsön pár képet az útról! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr907560310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ficere 2015.06.21. 12:06:59

Itt a készített filmem, kicsit gyenge minőségben, hogy biztosan menjen...

youtu.be/KVGo8Qf0inA
süti beállítások módosítása