Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

Búcsúzkodások

2015. június 23. - Tiggr

Még az autóval való indulás előtt elkezdtük és az utolsó napokig folyt a búcsú a rokonoktól, barátoktól! Nagyon sajnálom, hogy többetekkel nem sikerült összefutni, mindenkitől bocsi, aki így járt: egyszerűen a végére több lett a tennivaló és a barát, mint amennyi napunk volt :( Remélem hogy a mindannyiótokkal lesz "Újra Itthon" találkozás!

Addig is: mi serényen blogolunk, tehát tudhattok rólunk sokmindent, meg szerencsére pár közeli rokonnal, baráttal néha Skype-olunk, illetve Facebookon, Messengeren, Viberen, WhatsAppon, stb... bármikor tudunk üzenetet váltani! Akik úgy érzik - mindig nagyon örülünk az ilyen üzeneteknek és amikor időnk engedi, válaszolunk is! Ehhez jön még itt a kommentelés lehetősége! :)

Tehát kérlek Titeket, hogy tegyétek minél inkább kétirányúvá ezt a kapcsolatot, mert hiányoztok ám! :)

Köszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr307568492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása