Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

Lusta hétvége...

2015. augusztus 15. - Tiggr

Még a múlt hétvégére célzok ezzel! A terv az volt, hogy szombaton a tengerpartra megyünk ki, vasárnap pedig Barcelonába, hogy megnézzük a Sagrada Familiát!

Ám az időjárás közbeszólt! Szombat reggel még fürödtünk a tengerben (bár fél szemmel az eget lestük, sötét felhők gyülekeztek), de a vasárnap reggel nagyon kétesélyes volt! Esett az eső mikor felkeltünk, aztán reggeli közben hol elállt, hol eleredt. Így némi hezitálás után úgy döntöttünk, hogy nem vállaljuk az utat, nehogy megázzunk! Ahogy az ilyenkor sejthető, később jó idő lett, de akkor már késő volt elindulni! Sebaj, helyette elkezdtük a Trónok harcát nézni és megcsináltuk a ximixurris karajt ebédre! :)

Délutánra viszont fantasztikus idő lett! Voltak ugyan felhők az égen, de a napocska is hétágra sütött, nem volt 25 foknál melegebb és lágy, hűvös szél fújdogált! Ilyenkor a legjobb a tengerparton sétálgatni! Le is mentünk és élveztük a jóidőt és a tenger látványát! Nem volt pára sem, így Barcelona távoli öblét is jól lehetett látni:

img_2031.JPG

Először láttunk kinn piros zászlókat a parton egy szakaszon (zöld - minden OK, sárga - óvatosan tessék úszkálni, piros - nem ajánlott a vízben lenni), ennek ellenére lubickoltak páran és senki sem szólt rájuk (vannak azért vizimentők, ha nem is úgy néznek ki, mint Hasselhoff, vagy Eleniak) :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr347708650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása