Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

San Joan és 10 év

2015. június 23. - Tiggr

Lehet, hogy csodálkoztok, hogyhogy este 11 felé még blogot írok... Képzeljétek, holnap itt ünnep van! Az "itt" nem egész Spanyolországot jelenti, úgy tudom csak Katalóniát. (Ez érdekes dolog, az ünnepnapok errefelé még városonként is eltérőek) Nekem mindenesetre jó, nem kell holnap dolgozni! :)

San Joan napját ünneplik, ez szerintem Szent Iván éj, Mangó szerint pedig Keresztelő Szent János napja. Azt hiszem mindkettőnknek igaza van! :) Most épp olyan, mintha kitört volna a 3. világháború, mert ma éjjel ünnepelnek csak igazán: olyan, mint minálunk a Szilveszter! Tüzijáték, petárdák (főleg ez utóbbi), party a medencénél, gyerekek fenn vannak és sikoltoznak, szóval jó a hangulat! :) Fanni még viszonylag nyugisan alszik, csak néha riad fel, de nekünk problémás lesz az elalvás, azt hiszem! :) Na majd holnap alszunk!

Mangóval mi is ünnepeltünk, ugyanis kapcsolatunkat 10 éve a mai napon kezdtük! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr327568606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sspulni 2015.06.24. 19:46:06

Hát gratulálunk!!! Csak így tovább! :)
(L)

ficere 2015.06.24. 23:02:44

Boldog évfordulót!!! <3
süti beállítások módosítása