Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

Nikivel

2015. szeptember 28. - Tiggr

Végre túl vagyunk a dolgozós hétvégéken, sikeresen vettük az akadályokat, fellélegezhetünk! Én is visszatérhetek a blog írásához - talán néhány embernek hiányoztak ezek az írások! :)

A múlt héten is szabadságon voltam, de vendégünk volt, egy kedves barátunk és kolléganőm, Niki látogatott meg minket! Fanni időbeosztásának keretein belül vele kirándultunk és fedeztük fel Barcelona további részeit!

Öt napot töltöttük együtt, közben Fanni is nagyon megkedvelte, ment a pusziosztogatás! :) Az előrejelzésekkel ellentétben szerencsére az időjárás is fantasztikus volt kirándulásokra: 20-25 fok volt végig napsütéssel!

Niki járt már Barcelonában, de már régen, így volt olyan célja, amit akkor még nem látott, vagy igen, de már újra fel szerette volna keresni! Amikor tudtunk, vele tartottunk ezeken a városlátogatásokon, esténként pedig jókat ettünk, ittunk, dumáltunk, vagy éppen kártyáztunk!

Volt pár helyszín, amit már leírtam itt, így voltunk a Las Ramblason együtt - valamint sikerült Mangót rábeszélnem, hogy az egyik nap menjen be együtt Nikivel és "szakadjon ki" a megszokott kerékvágásból! Én addig itthon Apa-lánya napot tartottam Fancsival! :) Ekkor reggel felkerekedtek a lányok és délutánig barangoltak együtt a városban - ekkor nézték meg a Güell parkot is, ami itt a blogon is megérdemelne egy szép nagy bejegyzést, de én már korábban jártam ott egyszer, Mangónak pedig most nyílt rá alkalma! Szívesen visszamennék oda kis családommal is, de mivel elég sokat kell gyalogolni, mire egyáltalán odaérünk és a parkban is sok a lépcső (meg pár éve ez is belépős lett és nem is biztos, hogy kapni jegyet - mint a Sagrada Familiánál), Fannival nem ez az ideális kirándulócélpont! Majd meglátjuk, de most a listánkon hátra szorult...

Külön köszönet Nikinek ezért a napért, ami feltöltötte Mangómat, valamit a Babócás könyvért, kanalakért (itt Adrinak is jár a nagy köszönet), meg persze a tonnányi Túró Rudiért, ropiért, gombolyagokért és legfőképpen a társaságáért! :)

Volt pár új hely, amit együtt néztünk meg, ezek külön bejegyzésben érkeznek majd! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr367849830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása