Partraszállás Barcelonában

Partraszállás Barcelonában

Sűrű napok

2015. június 16. - Tiggr

Előre is bocsi, ha nem minden nap lesz itt friss bejegyzés, de sajnos kissé összejöttek a dolgok! Az első érdekesség a munkarend! Amennyiben 7-re beér az ember reggel, úgy 15:15-kor eljöhet. Ha azonban később érek be, akkor 8 órát le kell dolgozni, meg még 45 percnyi ebédidő van, akár eszik valaki, akár nem. Mivel ma fél 5-ig amúgy is meetingem volt, később mentem be, így 16:45 körül szabadulhattam el. Ekkor a kollégámmal elmentünk a közeli Honda szervizbe, ahol elindítottuk a "zárcsere programot"! Erről majd később mesélek bővebben! Sopronban ez úgy nézett volna ki, hogy bemegyünk a szalonba és a két pult közül a szervizeshez köszönök oda. Itt viszont 3 emeleten megy a kb 5 féle márkájú autók szervize a gépészettől a festésig. Így eltartott egy darabig, mire kiismertük magunkat és a megfelelő helyre jutottunk. Amúgy mindenki készséges volt, de így is elbóklásztunk 6-ig, így fél 7-re értem haza. Ekkor még kicsit kihasználtam az időt és játszottam Fannival, "ebédeltem" Mangóval, majd fürdetés, zuhany, stb és most van egy kis időm blogolni.

A holnap sem lesz jobb! 4-ig meeting, ennek ellenére 7-re igyekszem beérni, így 4-kor talán le tudok lépni, hogy legyen értelme hazajönni! Ugyanis este üzleti vacsi Barcelonában a tengerparton, amit nem illik visszautasítani! Ez eddig nem hangzik rosszul, lesz sok tenger gyümölcse, meg minden, csak éppen időben necces a dolog: 8-ra vissza kell érnem a céghez, ahol felvesz a főnököm. A vacsi 21:30-kor kezdődik (spanyol szokás), így örülök, ha éjfélkor vissza lehet indulni. Főnököm visszavisz a céghez, ahol felkapom a kocsit és hazajövök vele. Ha szerencsém van 1-kor már itthon is leszek... Másnap persze munka! Ezért remélem, hogy legalább olyan 5-től fél8-ig kis Családommal lehetek.

Az egészből csak azt akarom kihozni, hogy ha késik a beígért Skype, vagy nem írok pár napig, az nem azért van, mert nincs kedvem, hanem mert egyszerűen nem jut rá idő! :( Sajnálom, de majd rendeződnek a dolgok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://cabrera.blog.hu/api/trackback/id/tr817549900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangoka 2015.06.17. 15:58:07

Ezek a szörnyű, bosszantó üzleti vacsorák... :) Szerintem most nagyon sokan sajnálnak Téged velem együtt. :) Az elmúlt napok tényleg sűrűre sikeredtek, de így mostanra már talán sikerült berendezkednünk. Kezdetét veheti egy nyugodtabb időszak, jönnek a "dolgos hétköznapok". :)

sspulni 2015.06.17. 19:50:46

Jaj igen, én is meetingelnék a tengerparton :)
süti beállítások módosítása